UitvaartBAVEL

In Bavel een uitvaart laten verzorgen? Wij beschikken over Afscheidshuis ’t Stoom nabij Bavel. Onze uitvaartverzorger voor Bavel is Marleen Josten-van Arendonk. Indien je de uitvaart op een andere locatie nabij Bavel wilt laten verzorgen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan met talloze mogelijkheden voor een passend afscheid. De kosten die gehanteerd worden zijn vergelijkbaar met uitvaartcentra in de regio. Veel mensen zijn al verzekerd maar wist je dat je altijd bij ons terecht kan? Het maakt niet uit waar je verzekerd bent, of wat voor verzekering je hebt. De keuze waar je een uitvaart laat verzorgen is aan jou. Ook wanneer je geen uitvaartverzekering af hebt gesloten kun je de uitvaart door ons laten verzorgen.

0
1
2
3
Josten van Arendonk

Uitvaartlocaties Bavel

Bij een uitvaartlocatie denk je al snel aan een aula in een uitvaartcentrum, maar steeds vaker mogen wij uitvaarten verzorgen op locaties die voor de overledene en nabestaanden een bijzondere betekenis hebben. Vele prachtige locaties in de omgeving van Bavel staan open voor het verzorgen van een uitvaart. Onderstaand wat voorbeelden van de bijzondere locaties in de regio. Staat de gewenste locatie er niet bij? Laat het ons gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden.

Crematorium Bavel en omstreken

Crematorium yardenhuis van Brabant
Florijnstraat 60
4903 RM Oosterhout

Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg

Uitvaartlocaties Bavel

Ervaringen

Ervaringen

9.6

Onze klantwaardering

Ontdek meer