Over ons

Bij Josten-van Arendonk Uitvaartzorg hechten we veel waarde aan een afscheid in een sfeer van vertrouwen en respect. We helpen je graag met ideeën en verzorgen het afscheid tot in detail, waardoor we het verschil maken.

Onze uitvaartverzorgers begeleiden je vanaf het eerste contact tot na de uitvaart. We kijken samen naar de mogelijkheden en uitvaartwensen. We streven naar een persoonlijk afscheid dat jou gaat helpen in het rouwproces. Ons Afscheidshuis ’t Stoom is ingericht om in alle rust en ruimte die laatste dagen nog samen te zijn met jouw overleden dierbare. We zijn bekend met alle gebruiken in Gilze-Rijen en omstreken.

Josten van Arendonk

Marleen Josten- van Arendonk

Naast liefhebben hoort ook loslaten

In het leven krijg je helaas ook te maken met het feit dat je naast liefhebben soms ook los moet laten, afscheid nemen, terwijl je zelf moet doorgaan. Als een boom die zijn blaadjes verliest maar toch zijn kracht en duurzaamheid behoudt, zoals weergegeven in mijn logo. Ik ben zeer dankbaar dat ik als uitvaartverzorgster de kans krijg je bij te staan in die bijzondere momenten. Ik ben er voor je tijdens deze moeilijke dagen, zodat je de gelegenheid krijgt de juiste keuzes te maken, ondanks de emoties en het verdriet. Ik hoop dat je je bij mij geborgen voelt en dat ik je ook wat kracht kan geven om door te gaan na dit verlies. Het is belangrijk dat we er samen een mooi, persoonlijk en onvergetelijk afscheid van maken, dat je straks kan helpen bij de verwerking van je verdriet.

Josten van Arendonk

Marjon Faes

Met een luisterend oor, een empathische benadering en toewijding aan elk detail, sta ik klaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd, en u te mogen begeleiden op de reis van afscheid nemen en herinneren.

Voor mij is elke uitvaart persoonlijk en uniek. Ik doe er alles aan om van elke uitvaart een onvergetelijk, maar bovenal waardig afscheid te maken; dat is een belofte.

Ik ben er om alle zorg uit handen te nemen en hulp te bieden bij het bepalen van de invulling van de uitvaart en het maken van keuzes.. Maar ook daarna sta ik nog voor u klaar voor nazorg.

Hier staan wij voor

Vertrouwen en respect

Wij hechten veel waarde aan een afscheid in een sfeer van vertrouwen en respect

Persoonlijk en uniek

Wij helpen je graag met ideeën en verzorgen het afscheid tot in detail, zo maken we het verschil

Vast contactpersoon

Je hebt altijd te maken met één vast contactpersoon, namelijk de uitvaartverzorger

Helder en transparant

Alles wordt vooraf goed besproken zodat je later niet voor verrassingen komt te staan

Bekend met lokale gebruiken

Wij zijn bekend met alle gebruiken in Gilze-Rijen en omstreken

Stichting keurmerk uitvaartzorg

Dit is je garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding

Stichting Greenleave

Wij vinden duurzaamheid bij leven én bij dood een goede ontwikkeling

Rust en ruimte

Afscheidshuis ’t Stoom is er op ingericht om in alle rust en ruimte die laatste dagen nog samen te zijn met je overleden dierbare.

Na de uitvaart houden we contact

Natuurlijk kun je ook na de uitvaart op ons blijven rekenen. De uitvaartverzorger neemt een paar weken nadien contact op om te horen hoe het gaat en of we je nog ergens mee kunnen helpen.

Hier staan wij voor