HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

Wij zetten ons met hart en ziel in voor de nabestaanden. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat er met een goed gevoel teruggekeken wordt op onze begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart.

Heb je een ervaring met ons? Een medewerker in het bijzonder of bij Afscheidsdshuis ’t Stoom? Laat het ons vooral weten, dat stellen wij zeer op prijs.

Josten van Arendonk
anoniem

7 maart 2022 | WAARDERING: 8.5

De persoonlijke benadering en begeleiding was fijn. Ook de uitleg hoe alles zou verlopen zodat wij, op een fijne manier, naar onze wens afscheid konden nemen.

anoniem

16 november 2021 | WAARDERING: 9

Goede informatie en goede begeleiding van de uitvaartverzorger. Zijn zeer tevreden over de gehele uitvaart!

Anoniem

8 november 2021 | WAARDERING: 9.5

Wij hebben eerder een uitvaart door Marleen laten verzorgen, dit overtrof onze verwachtingen. Geduldig. Blij dat we het ingesproken stuk van mijn zus duidelijk hebben kunnen horen.

anoniem

7 september 2021 | WAARDERING: 9.5

De uitvaart was super geregeld, precies zoals we wilden. Afscheidshuis ’t Stoom is een heel bijzondere plek. De begeleiding tijdens de afscheidsdienst door Marleen was heel mooi. We zijn heel tevreden over hoe alles is verlopen.

Anoniem

18 augustus 2021 | WAARDERING: 9

Marleen, Jij was de afgelopen week een ‘ZON’ voor ons!

anoniem

18 juli 2021 | WAARDERING: 9.5

De dag van overlijden van mijn man al een afspraak. Stap voor stap meenemen in het proces. Goede communicatie.

anoniem

30 juni 2021 | WAARDERING: 9

De uitvaartverzorger heeft echt de tijd genomen om alle wensen goed door te spreken. Dit hebben wij als zeer positief ervaren.

Fam. Van der Bruggen

22 juni 2021 | WAARDERING: 8.5

Zijn klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam.

Anoniem

18 maart 2021 | WAARDERING: 8.5

Marleen, Onze hartelijke dank voor de fijne gesprekken, de prachtige crematie, de bijzonder mooie verzorging en de prachtige woorden die jij hebt uitgesproken bij de dienst. Nogmaals hartelijk dank

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring