HOE WORDEN WIJ ERVAREN?

Wij zetten ons met hart en ziel in voor de nabestaanden. Wij vinden het dan ook ontzettend belangrijk dat er met een goed gevoel teruggekeken wordt op onze begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart.

Heb je een ervaring met ons? Een medewerker in het bijzonder of bij Afscheidsdshuis ’t Stoom? Laat het ons vooral weten, dat stellen wij zeer op prijs.

Josten van Arendonk
Twan Wientjens

10 mei 2024 | WAARDERING: 9

Marleen heeft het hele proces na het overlijden van onze vader tot en met de uitvaart op een hele mooie en fijne wijze begeleid! Wat is het fijn om in een moeilijke periode een uitvaartbegeleider mee te mogen maken die waar het nodig is professioneel blijft maar wanneer dat kan ook de menselijke maat heel erg hoog in het vaandel heeft staan!

Anoniem

15 februari 2024 | WAARDERING: 9

Uitvaart voldeed precies aan de wensen van mijn moeder, we hebben hier een goed gevoel bij.

Kees Thielen

8 december 2023 | WAARDERING: 9

Wij hebben alles als heel prettig ervaren. Het meedenken; de argumentatie van de kosten en het aanvoelen wat een familie wil.

Anoniem

10 november 2023 | WAARDERING: 10

Je wordt met zoveel respect, rust en toewijding behandeld. Iets anders kun je je niet wensen bij het afscheid van een dierbare.

Anoniem

4 november 2023 | WAARDERING: 10

Uitvaart volledig volgens wensen uitgevoerd met empathische begeleiding.

Anoniem

3 november 2023 | WAARDERING: 10

Zeer zorgvuldige uitleg over de eventuele wensen. Heel respectvol voor overledene en nabestaanden. Een mooier afscheid hebben wij niet kunnen wensen. Top.

M. Wolff

31 oktober 2023 | WAARDERING: 10

We konden de uitvaart echt naar eigen inzicht inrichten en daar werd prettig in meegedacht.

Anoniem

30 september 2023 | WAARDERING: 10

Netjes verzorgd en met liefde behandeld. Zeer respectvol.

Anoniem

27 september 2023 | WAARDERING: 10

Jullie gaven ons de rust in de onrustige dagen en dachten heel goed met ons mee.

Anoniem

15 september 2023 | WAARDERING: 8

Snelheid, vlotte communicatie, begripvol en respectvol handelen.

Anoniem

12 september 2023 | WAARDERING: 9

Vriendelijke, warme medewerkers. Rustige ruimte met alle mogelijkheid tot een rustig afscheid.

Anoniem

8 augustus 2023 | WAARDERING: 10

Betrokken, meelevend, vriendelijk en meedenkend.

Zelf een ervaring insturen?

Het is niet nodig je naam en woonplaats achter te laten.
Dank alvast voor je reactie!

Formulier

Ervaring