AFSCHEIDSHUIS
‘T STOOM

Soms kondigt het onvermijdelijke zich al geruime tijd aan. Soms komt het plots. Maar áls het komt, dan staat de tijd stil. Dan valt uw houvast even weg. Waardig en respectvol afscheid nemen is dan wat rest.

Waar de tijd even stil mag staan

Afscheidshuis ’t Stoom is er daarom op ingericht om in alle rust en ruimte die laatste dagen nog samen te zijn met je overleden dierbare. Een historisch en monumentaal pand, waar je met je naasten terugkijkt op die vervlogen jaren vol mooie momenten. Waar je stilstaat bij al wat je samen in beroering bracht. Om tot slot de deur achter je dicht te doen en af te sluiten met louter waardevolle herinneringen.

0
1
2
3
Josten van Arendonk

Onvergetelijk afscheid

Iedere uitvaart is voor Josten-van Arendonk uitvaartzorg uniek en met een afscheidshuis in eigen beheer kunnen we nóg meer inspelen op de individuele wensen.

Zo kun je als nabestaande kiezen voor een 24-uurs rouwkamer of een rouwkamer op afspraak. In de 24-uurs kamer kun je een overleden dierbare net zo vaak bezoeken als je wilt, dag en nacht. Je hebt doorlopend toegang tot deze kamer en je kunt hier ook persoonlijke accessoires plaatsen, om nog meer een thuisgevoel te creëren. Als je kiest voor de rouwkamer op afspraak kun je in alle privacy op afgesproken tijden je overleden dierbare bezoeken. Deze ruimte is ook uitstekend geschikt voor een besloten uitvaart, een vorm van afscheid nemen waar men steeds vaker voor kiest. Een afscheid in onze afscheidsruimte is in huiskamersfeer, de ruimte is groot genoeg voor maximaal 30 mensen. Wij werken daar graag aan mee door deze intieme en sfeervolle ruimte daarvoor ter beschikking te stellen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de opbaring bij afscheidshuis ’t Stoom plaats te laten vinden.

Virtuele Tour

Ook indien je de uitvaart door een andere uitvaartondernemer laat verzorgen is het mogelijk om afscheid te nemen van jouw overleden dierbare op onze locatie in Gilze. Onze faciliteiten zijn voor iedereen toegankelijk, wij staan je graag bij.

Josten van Arendonk