Uw uitvaartwensen vastleggen

Met ons document 'Mijn uitvaartwensen' legt u al uw wensen vast. Dat biedt uzelf en uw nabestaanden de geruststellende zekerheid dat uw uitvaart straks helemaal volgens uw wensen wordt geregeld en verzorgd. Het maakt het makkelijker voor uw nabestaanden om straks beslissingen te nemen, wanneer het moment daar is. Zo wordt het mogelijk straks een afscheid te organiseren dat precies bij de overledene en nabestaanden past, waardoor het proces van rouwverwerking op geleidelijke en natuurlijke wijze kan verlopen.

Hulp bij het invullen van uw uitvaartwensen

Ik help u graag bij het invullen van uw uitvaartwensen. Ook praat ik u graag bij over alle mogelijkheden tijdens een vertrouwelijk gesprek. Zo kunt u goed geïnformeerd een weloverwogen beslissing nemen en deze vastleggen in het document.

Uw uitvaartwensen veilig bewaard

U kunt er voor kiezen om het document 'Mijn uitvaartwensen' thuis te bewaren. Het is ook mogelijk dat wij het origineel of een kopie voor u bewaren.

Contact

Josten-van Arendonk uitvaartzorg
Veenstraat 17
5124 NC  Molenschot

Telefoon: 0161-850299
Email: info@jostenvanarendonk.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.